👉 Så här installerar du ett nytt WordPress-tema - Steg för steg (YouTube Video)

3 Bästa Affiliate Tracking och Management Software för WordPress

Om du bara har börjat med WordPress, är en av de första sakerna du vill göra, att få designen rätt, vilket vanligtvis involverar installerar ett nytt tema.

Men hur? Tja, inte rädd, för som en del av vår nya YouTube-kanal har vi sammanställt en praktisk steg-för-steg guide.

Så här installerar du ett helt nytt WordPress-tema:

– (notera: videokrediter till Topher DeRosia – skapare av HeroPress)

Videoutskrift:

Hej! Detta är Topher med jaredritchey. I den här videon ska jag visa dig hur du installerar ett helt nytt WordPress-tema. Här tittar vi på vårt nuvarande WordPress-tema, det här är 2016. Jag gillar det personligen, det är mycket rent och lätt att läsa, men jag kan uppskatta hur det kan tyckas lite blött och du kanske vill kolla på något annat, så låt oss se hur att göra det. Först vill vi logga in på WordPress. Då vill vi gå till Utseende -> Teman. Nu är det de teman som vi har installerat just nu, men vi vill hitta en ny så jag ska klicka på Lägg till ny. Och det finns många förslag här. Det finns populära senaste och favoriter, men jag ska leta efter en som jag verkligen gillar. Och där är det. Nu när du svävar över det kan du välja detaljer i förhandsgranskning och det ger dig lite information och det här är en förhandsvisning av temat. Du kan klicka installera här eller du kan stänga av det här och komma tillbaka och det finns en installeringsknapp här på ikonen också. Låt oss klicka på den här. Och det är allt! Temat är installerat. Nu använder min webbplats inte den än. För att det ska kunna hända måste jag också aktivera det. Och jag kan göra det nu, eller om jag önskar att jag kunde installera flera andra och sedan gå igenom och aktivera dem i snabbserier för att se hur de ser ut. Men för just nu kommer jag att klicka på aktivera. Och nu är "Make" mitt aktuella aktiva tema. Och om jag går till framsidan av min hemsida ser du att det ser lite annorlunda ut. Här längst ner kan du se att det står "Byggd med Make". Nu finns det ett annat sätt att installera ett tema också, och det är att ladda upp en zip-fil som innehåller ditt tema. Nu brukar du få det här om du köpte ett tema från en butik. Processen är liknande; vi klickar på lägg till nytt och sedan finns det en "Upload Theme" och vi kan välja vår fil. Och här högst upp är ett tema som jag har laddat ner tidigare kallat Stargazer. Och jag klickar på installationen. Och nu är det installerat. Och beteendet liknar det tidigare sättet, det ser bara lite annorlunda ut. Här är en aktiverad knapp. Och nu klickar jag på det och nu är Stargazer mitt aktiva tema. Och om jag tittar på framsidan av min sida. Jag tittar på temat Stargazer. Och det är allt där det verkligen är. Det finns två sätt att installera, antingen från WordPress repo genom att söka eller ladda upp en fil. Men låt oss granska stegen noga. Först måste du logga in på din webbplats på / inloggning. Sedan går vi till Utseende -> Teman. Vi klickar på "Lägg till nytt", leta efter ditt tema, klicka på installationen och klicka sedan på, om du vill, klicka på aktivera. Nu som jag nämnde behöver du inte aktivera ett tema omedelbart efter installationen. Du kan installera tre eller fyra och sedan gå igenom och aktivera dem en efter en gång, kolla in dem. Nu om du har köpt ett tema eller byggt en själv, eller kanske en vän gav dig en och du har en zip-fil. Processen är ganska lika. Du loggar in på din webbplats och går till Utseende -> Teman. Du klickar på Lägg till ny, då laddar du upp din fil och klickar på Aktivera. Du kan installera så många teman som du vill utan att skada din webbplats, men jag rekommenderar att du tar bort några teman som du inte använder på lång sikt. De är inte till nytta för dig, men en hackare kan fortfarande komma åt dem och om de sitter där blir gamla då kan de i framtiden hitta ett säkerhetshål i en av de gamla teman. Så av säkerhetsskäl raderas allt som du inte ska använda. Om du är intresserad av ett blogginlägg om detta ämne, kolla in informationen under den här videon för en länk till jaredritchey, där det finns ett bra blogginlägg om hur du installerar WordPress-teman. Om du vill lära dig mer om WordPress kolla in jaredritchey.com.

Visa fler videoklipp …

Något att lägga till?

Titta på videon: 6 Bästa Email Marketing Tools -6 Bästa Email Marketing Services

Like this post? Please share to your friends:
Kommentera

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: