👉 Blog World Expo 2010 och Freebies (Final Overview)

Gravity Forms Review 2018: Är det värt pengarna?

Så om du har uppdaterats med bloggen måste du ha sett massor av artiklar som vi publicerade som täcker Blog World Expo 2010-sessioner. Tja, den här artikeln är en personlig översikt över min, Syed Balkhi. Jag hade en blast på händelsen eftersom jag älskar nätverk. Det var en bra konferens med många begåvade människor. Jag var glad att jag fick träffa några av dem. Jag fick också träffa några av mina goda vänner inklusive men inte begränsat till:

John Chow, Darren Rowse, Zac Johnson, Calvin Lee (@mayhemstudios), Patrick O Keefe, Brad Williams, Jeremy Schoemaker och andra webbkändisar som Brian Clark, Jim Kukral, Chris Garrett, Sonia Simone etc. Nedan finns bilderna av min med några av de fantastiska folket.

[slickr-flickr tag = "bwe10" items = "15"]

Nåväl tror de flesta att dessa konferenser bara är pedagogiska. Jag tycker att du kan ha mycket roligt också. Hela mitt mål för konferensen var att nätverket, och det målet uppnåddes. Men min kompis John Chow och jag uppnådde andra saker som framgångsrika godsaker på jakt på Expo Hall Floor.


P.S. Jag är inte en bra fotograf, så jag stal Johns bild från det här inlägget (jag är säker på att han inte kommer att bry dig).

De viktigaste sakerna som du ser där är en Seagate GoFlex HardDrive med Networking Pack. Detta kan låta mig ha mitt eget molnlagring, glöm det att betala för DropBox. De är i butiker i Walmart. John och jag fick också en Kodak kamera, Artisteer väska och andra mini godisar. Låt oss prata lite mer om Seagate och hur jag fick det. Vi hade ingen avsikt att gå till sin monter, men tack vare Jeri Ann, som jag tidigare träffat via twitter. Hon jagade mig och tog mig dit. Bra att hon visste vem jag var för att hon inte ens kände igen John. Det var som John som? och sedan läste hon namnetiketten. Jag önskar att jag hade spelat in det ögonblicket. Men tack Jeri och Seagate för att ge oss enheten.

Det var en bra konferens, och vi skulle vara där igen nästa år. Slutligen vill jag tacka mina fantastiska sponsorer för att göra denna resa möjlig.

sponsorer

BuySellAds
BuySellAds är en enorm marknadsplats för att köpa / sälja reklamfält på din webbplats. Över 750 framgångsrika bloggare använder dem för att driva sin onlineannonsförsäljning. WPBeginner använder också BSA för att behålla våra annonser. Det är också ett bra ställe för annonsörer. Över 1000 kvalitetsannonsörer använder BSA för att rikta in sig målgrupper som är rätt för sitt varumärke. Om du är intresserad, ansöka om att vara på deras marknadsplats nu.

Kontakta mig
ContactMe är det enklaste sättet att organisera och växa din verksamhet / blogg. Du kan skapa kontaktformulär och använda alla verktyg som de har att erbjuda för att hålla dig uppdaterad med alla ledningar och eventuellt konvertera dem till kunder.

Aviva Web Directory

Aviva Web Directory är en av de mest prestigefyllda webbkatalogerna på World Wide Web. Det har varit på nätet sedan 2005 och har tusentals webbplatser listade i den. Jeff var vänlig nog att vara en av våra dagliga sponsorer. Han ger också $ 25 rabatt på något noteringspris om du använder kupongen "wpbeginner". Få din webbplats listad i deras för SEO fördelar.

Headway-teman

Headway är mycket mer än ett WordPress-tema. Det är ett system för gör-det-själv-ers och utvecklare att skapa webbplatser med enkel dra och släpp. Du kan skapa ditt eget egna WordPress-tema på bara några minuter genom att helt enkelt klicka, dra och släppa. Det är en av de mest populära ramarna för WordPress-teman. Grant var vänligt nog att ge WPBeginner-användare en 20% rabattkupong. Använd bara kupongen "wpbeginner".

StudioPress WordPress Teman

Tidigare känd som den berömda revolutionen teman har StudioPress alltid strävat efter excellens och producerat högkvalitativa teman. Det är en av de mest populära tematillhandahållare.

Titta på videon: High End VS Low End Face Masks: Vilka är värda det ?!

Like this post? Please share to your friends:
Kommentera

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: