👉 WordCamp Columbus 2012 (Recap, Tankar och bilder)

Marknadsföring för revisorer: Hur får man fler kunder

Den här helgen hade jag, Syed, ett nöje att delta och tala på WordCamp Columbus. Detta var mitt andra år på WordCamp Columbus, och jag kan inte vänta med att gå tillbaka igen nästa år eftersom jag tror att jag verkligen utnyttjade denna WordCamp. Jag kommer att prata om min erfarenhet, saker jag lärde mig och människor jag träffade.

WordCamp Columbus 2012 var en stor förbättring jämfört med förra årets händelse (inte att säga att förra året var dåligt eller något). Jag tror att i år gjorde de ett fenomenalt jobb. Först och främst är den nya platsen (Ohio State Union) en perfekt plats. Det har plats för alla, och den här nya platsen gör det också möjligt för lägret att växa ännu längre. Min favorit aspekt av lägret var hur de handlade med mat. De flesta WordCamps organiserar catering som begränsar människors val. Också i det förflutna har jag haft erfarenhet där vegetariska måltider sprang ut. Detta händer för att människor tänker på plats utan att inse att arrangörerna bara beställer ett visst antal vegetariska måltider. Hur som helst, den coolaste saken om WordCamp Columbus var att de undvikit hela problemet genom att ge alla ett $ 20 Buck-ID-kort (förbetalt betalkort från Ohio State University). Buck-IDs arbetar överallt runt campus, så alla deltagare hade en riklig mängd val. Jag hoppas att andra WordCamps, när det är möjligt, försöker använda denna metod för att ta hand om mat.

Jag måste träffa många coola människor. Jag försöker hålla listan kort, men här går det: John James Jacoby aka J-Trips (@JJJ), Ryan Imel (@ryanimel), Angie Meeker (@angiemeeker), Jonathan Davis (@jonathandavis), Kim Parsell @ kimparsell), Brian Layman (@brianlayman), Bill Rice (@creativebill), Dave Donaldson (@arcware), Justin Jones (@jjonesftw), Austin Gunter (@aununter), Donovan Hernandez (@heydonovan) och många fler.

Den andra dagen av evenemanget fick jag välja hjärnan till @JJJ (ledande utvecklare av BuddyPress och bbPress). Jag lärde mig mycket av honom när det gäller bästa praxis och sådan. Det är gånger som dessa som vill att jag ska gå till varje WordCamp och plocka hjärnorna till smarta människor. En för att han är den bästa personen att prata med om BuddyPress eller bbPress med tanke på att han är ledande utvecklare. För det andra är det gratis (när du tar bort resekostnader). WordCamps är som det bästa stället att få gratis konsultation från experter.

Jag lärde mig om några coola plugins som vi kommer att skriva om de närmaste dagarna.

Kolla in några av bilderna nedan:

Titta på videon: Intervju om ”How do we attract more young people to work in sales?”

Like this post? Please share to your friends:
Kommentera

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: