👉 WordCamp Miami 2012 - Hur man genererar blygenerering i WordPress Edition

Meddelande om Jared Ritchey Full Screen Welcome Gate – NĂ€sta generation av vĂ€lkomstportar

OMG, vilken fantastisk helg hade vi. Det var tredje gången under de senaste 3 åren som jag ledde ner till Miami för WordCamp Miami 2012. Något lokalt i området är det alltid ett nöje att se ett växande WordPress-community. Detta var också det tredje året jag pratade på WordCamp Miami, och det var en ära att se så många välbekanta ansikten som deltog i min session. Jag vill tacka David Bisset (@dimensionmedia), Ptah Dunbar (@ptahdunbar), Rick Tuttle (@ricktuttle) och hela volontärlaget för att arbeta så hårt för att vi ska få en fantastisk händelse. David Pegg (@iamdpegg) och jag deltog i WordCamp Miami som representerade WPBeginner och List25 (@ list25).

Jag blev ombedd att leda Beginner Workshop tillsammans med Ptah Dunbar. Det var en ära att presentera grunderna. Jag hade en blast att arbeta med WordPress och hjälpa människor ut. Den andra dagen talade jag om hur man gör blygenerering i WordPress. Jag har aldrig presenterat det här ämnet innan, så det var första gången. Jag delade mina resultat av hur jag fick över 30 000 gillar att använda en enkel blygenereringsteknik. Tog min hemsida med 5 miljoner sidvisningar och mer. Nedan följer mina bilder:

Så här gör du Lead Generation i WordPress från Syed Balkhi

Nu vet jag att det är svårt att följa bilderna eftersom det finns så lite information där. Jag bifogar en lista med resurser som du hittar bra.

Jag vet att alla ville veta hur jag gjorde det, Facebook gillar kampanjen för att få över 30 000 gillar. Kolla in min artikel om Boost your Facebook Gillar genom att skapa en Facebook Giveaway med WordPress.

Lightbox-plugin som jag nämnde kallas Pippity. Här är en kupong för 25% på Pippity. Här är en fullständig Pippity Tutorial.

Powerhouse-formuläret jag nämnde kallas Gravity Forms. Du kan få en 25% rabattkupong för Gravity Forms. För att få tillägg för generering av ledningar behöver du en företagslicens eller högre.

För snabba målsidor borde du bara använda drag-drop-ramens huvudteman. Här är en länk för Headway Coupon. Det gör det super enkelt att skapa målsidor SUPER FAST.

Jag pratade mycket om List25. Det hjälper alltid användare att se en fullständig lista över plugins som vi använder för webbplatsen. Kolla bakom kulisserna på List25.

Det hjälper alltid om du refererar tillbaka till min postserie om hur du leder generering i WordPress – Del 1, Del 2, Del 3.

Sist men definitivt det viktigaste, bör du kolla in mitt nyhetsarkiv där jag pratade om hur jag fick över 4 miljoner sidvisningar på under 3 månader. Ja, det är freaking long, men det visar dig hela historien om List25, mina kampar och hur jag övervann den. P.S. efter slutet av den månaden hade jag över 5 miljoner sidvisningar på webbplatsen, över 1 miljoner Youtube-videovyer och mycket mer. Om du gillar e-postmeddelandet, glöm inte att prenumerera på listan. Detta kommer att hålla dig i loppet av de tekniker som jag försöker regelbundet.

Glöm inte att kolla in några av de bilder som vi tog och stal från andra:

[slickr-flickr tag = "wcmia12" items = "16"]

Vårt Flickr Album.

Like this post? Please share to your friends:
Kommentera

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: