👉 SĂ„ hĂ€r lĂ€gger du till / Ă€ndrar navigationsmenyer i WordPress (YouTube Video)

SÄ hÀr Bulk Installera dina favoritprogram i WordPress

Att få webbplatsens huvudnavigationsmeny till höger är viktigt. Sidnavigering tjänar inte bara besökare utan även sökmotorer. Lyckligtvis, när det gäller WordPress, lägga till, ändra och till och med radera navigeringsmenyer är en bit tårta.

Här är hur:

Hur lägger du till, ändrar och tar bort navigeringsmenyer i WordPress?

– (notera: videokrediter till Topher DeRosia – skapare av HeroPress)

Videoutskrift:

Hej! Detta är Topher med jaredritchey. I den här videon ska vi titta på hur man lägger till, ändrar och tar bort navigeringsmenyer. Det finns faktiskt två sätt att få det gjort. den gamla vägen och det nya sättet. Låt oss börja med den gamla vägen. Du börjar här på din WordPress admin dashboard. Gå till Utseende → Menyer i den vänstra kolumnen. Här är vårt menyadministrationsområde. Just här kan vi skriva in namnet på en ny meny. Jag ska ringa till min huvudmeny. Och sedan klickar vi på Skapa meny. Nu har vi en tom meny så nu vill vi lägga saker i den. Jag har inga sidor i denna WordPress-installation men jag har två inlägg. Jag har Hello World och några roliga kattvideor. Jag väljer dem och klickar på Lägg till i menyn och där är de. Jag ska lägga till ytterligare en. Jag ska lägga till en anpassad länk och här kan du göra en länk till någonting så jag kommer bara att lägga in slash för webbadressen vilket betyder min hemsida och länken säger hemma. Och där är vi! Nu vill jag att min hemknapp ska vara först i min meny så jag ska dra den där uppe. Sedan klickar jag på menyn Spara. Den här menyn finns nu men det behöver inte nödvändigtvis dyka upp någonstans på min hemsida. Mitt tema erbjuder två menyplatser; en toppmeny och en social länkar meny. Jag ska välja översta menyn för den här och Spara menyn. Nu om jag går och tittar på framsidan av min hemsida ser du min meny där. Nästa ska jag visa dig hur man tar bort en meny. Höger här längst ner på denna sida är raderingsmenyn. Och nu är vi tillbaka till att ha ingen. Så nu när jag har visat dig den gamla vägen, låt mig visa dig det nya sättet. Vi ska börja på hemsidan, och vi ska börja logga in och eftersom vi är inloggade har vi den här svarta fältet högst upp. Jag ska klicka på Anpassa länken här. Och du kan se att jag inte har någon meny. I fältet som öppnas till vänster kommer vi att klicka på Menyer. Om vi ​​klickar på menyplaceringar kan vi se att vi har en toppmeny på menyn Sociala länkar precis som vi hade tidigare eftersom det här temat fortfarande erbjuder dem. Jag ska klicka på Lägg till en meny ringa till huvudmenyn. Det är inget speciellt med det namnet jag bara valt det. Och klicka på Skapa meny. Nu finns menyn och jag kan välja toppmeny. Nu är det en cool sak om Customizer att saker händer här och du gör ändringar i anpassaren. Så du såg just nu skärmen blekna lite eftersom det skapade en tom meny här. Så nu ska vi klicka på Lägg till poster. Det kommer ihåg den anpassade länken som jag gjorde i det andra administrationsområdet så jag kommer att klicka på den här och nu har vi ett hemobjekt i vår meny. Och sedan under Inlägg kommer jag att klicka på de roliga kattvideorna och Hello World. Och du kan se hur nav ser ut redan. Om du vill ordna dem måste du klicka på omorganiseringen och så fungerar det så här. Radera menyalternativet är här, men jag klickar på Spara och publicera och där har vi vår meny och jag kan stänga Customizer och vår meny är helt klar. Nu en sista sak jag vill visa dig om vi kommer tillbaka till denna menysida och laddar om det kan du se menyn som vi skapade i Customizer. Det beror på att det bara finns två gränssnitt för samma sak. Nu en sak jag vill visa dig Jag ska skapa en ny meny och kalla det Favoritlänkar. Och nu ska jag gå till anpassade länkar och lägga in google.com, yahoo.com och jaredritchey.com och jag vill att jaredritchey ska vara högst upp. Jag ska spara den här menyn men jag kommer inte att tilldela den att visa plats. Den här menyn existerar helt enkelt men nu om jag går till widgets, kallas en av de widgets som finns här på Custom Menu. Jag kan dra det till toppen, välja favoritlänkar och det är samma meny jag just gjord. Jag kan kalla det allt jag vill, men jag kommer att kalla det Favoritlänkar och klicka på Spara. Nu om jag laddar tillbaka hemsidan och bläddrar ner, här är min Favoritlänkar-meny. Så jag får visa dig att du kan skapa en meny som är avsedd för en temaplacering, men du kan också skapa en meny som är avsedd för andra saker som att lägga den i en widget. Menyer kan vara mycket användbara på olika ställen i WordPress. Nu när du vet hur lätt de ska tänka på var du kan använda dem på din webbplats. Om du vill lära dig mer om WordPress kolla in jaredritchey.com.

Visa fler videoklipp …

Något att lägga till?

Titta pÄ videon: SÄ hÀr installerar du Qualcomm USB-drivrutin pÄ Windows 10/8/7 / Vista / XP

Like this post? Please share to your friends:
Kommentera

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: