👉 Holiday Gift Idea List för Bloggers och Tech Savvy Users

SÄ hÀr lÀgger du in faktiska tweets i WordPress blogginlÀgg

Semester närmar sig och som alltid är makar och familjemedlemmar till bloggare och tekniskt kunniga användare galen på vad de ska få sina nära och kära. Om du har en bror, syster, make, fru, mamma, pappa eller en kusin som arbetar med att blogga, WordPress, design, utveckling eller något relaterat till teknik, så kommer du förhoppningsvis att hitta den här artikeln till hjälp. I den här artikeln har vår grundare Syed Balkhi handplockat föremål för sin presentidélista för bloggare och tekniskt kunniga användare.

OK grabbar. Syed här. Jag kommer att skapa denna lista baserat på de saker jag har och saker jag vet jag vill, liksom saker jag har sett andra människor älskar och sjunger lovord om. Jag har delat den här artikeln i följande kategorier: Böcker, Gadgets, Blogging / WordPress och Diverse. Låt oss börja med Gadgets.

Gadgets

Som nörd älskar jag mina lilla lilla leksaker. Några av dessa små saker är väldigt dyra medan andra inte så mycket. Ändå älskar jag dem, och de är fantastiska. Jag är säker på att någon av följande gadgets skulle göra en perfekt semester present för dina nära och kära.

Mophie

Mophie är ett av min favorit tillbehör till min iPhone. Jag spenderar mycket tid på min telefon som svarar på e-postmeddelanden, tweeting, kontroll av facebook och till och med spelar spel. Medan iPhone batterilivslängd är bra, går det fortfarande ut. Det här eleganta Mophie-fallet fördubblar mer än mer batteriets livslängd.

Jag brukade vara Android-användare, och jag bytte till iPhone. Om din älskade är en Android-användare kan du titta på en Mophie bärbar smartphone laddare som gör ett ganska bra jobb.

mCamLite

Jag deltar i många konferenser. Det är inte alltid möjligt att bära en DSLR-kamera överallt. Det var därför jag fick den här enheten kallad mCamLite när jag först såg den. Det är en vidvinkelobjektiv för din iPhone-kamera. Det ger dig full stabilitet, du kan montera den på ett stativ och använda den som ett vapen (bara skojar, men saken är gjord av riktigt solid aluminium).

Det här är också en bra konversationsstart när jag är på ett evenemang där jag inte känner till många människor. Människor närmar mig ofta för att fråga vad som är detta, och då hamnar vi på ett bra samtal. Vidvinkellinsen gör att du kan ta bättre bilder och videoklipp.

Hörlurar

Hörlurar är speciellt bra om de har aktiv brusavstängning. Som utvecklare och bloggare vill jag personligen jobba utan distrahering. I stället för att spränga hela huset med mina högtalare, slår jag bara på min aktiva brusavstängning och lyssnar på min musik medan jag jobbar. Jag använder Monster Inspiration hörlurar som du kan se i bilden ovan. Men en bra vän av mig svär vid Bose QuietComfort-hörlurarna. Jag skulle låta dig välja mellan de två.

Dessa är också bra för flygresor, vilket jag gör mycket. Jag tror att det skulle göra en bra present.

DSLR-kamera

Från vad jag märkte genom att hänga med nördar är det fotografering som verkar vara en riktig varm sak. Varannan person som jag såg var att ta svala bilder. De skulle använda den i sina bloggposter eller bara för en hobbys skull. Efter några år gav jag äntligen in till övertrycket och köpte min första DSLR-kamera. Jag tycker att fotokvaliteten med en DSLR är betydligt bättre än en punkt och skjuta. Jag anser mig själv som en nybörjarefotograf, så jag använder kameran som jag markerade på bilden ovanför som är Cannon EOS Rebel T3i.

Jag rekommenderar starkt detta som en present för någon som är en bloggare. På så sätt kan du ta bilder av hög kvalitet för dina blogginlägg. Det är bra för familjebilder, semesterbilder och allt. Även om det finns en nyare version, är T4i ute, jag har läst att det inte är värt att uppgradera. För den här svarta fredagen har Amazon en bra försäljning på den här kameran. Du kan ta den till 599 kr med en satslins. De kör också bra specialerbjudanden på linser som normalt skulle kosta dig mycket. Jag såg en affär som du kan få annan lins, skrivare och mer för ett extra hundra eller så.

Se Fullständig Deal här

P.S. den här kameran gör också bra med videoinspelning. Jag installerar faktiskt min egen gröna skärm och har spelat med det ett tag.

Mikrofon

Mikrofoner är väsentliga för podcasting vilket är en het bland bloggare just nu. Människor har verkligen komplexa podcastuppsättningar som kan bli dyra ibland. Jag har använt iRig Mic för att spela in ljudet för våra List25-videor.

När jag var på CES förra året, provade jag också deras Mic Cast som är en mindre och mer portabel version för podcasters på språng. Dessa arbetar med iOS-enheter, och jag vet att den bärbara datorn också fungerar med de nya MacBook-bärbara datorerna.

Flap / iPad

Det här är förmodligen de mest klichégåvorna du kan ge, men de är ofta de mest kära. Jag använder personligen 13,3-tums MacBook Air, och jag rekommenderar det till alla. Det är snabbt, lätt och bärbart (som en bärbar dator borde vara). Jag hade 11 "en, men det var för liten.

Jag har hört häftiga recensioner om MacBook Pro 13.3 "med Retina Display. Det är en nyare teknik, jag har inte spelat med den i stor utsträckning. Jag gick och kolla in det i butiken och det ser ganska snyggt ut. Det är inte mycket tyngre än luften, och det skulle eventuellt vara min nästa bärbara dator om de inte kommer ut med en luft med näthinnan.

Jag frågade på twitter för presentidéer, och många föreslog en iPad. Jag är personligen inte ett stort fan av iPads, men det är tydligen andra. Om det är så ska du svänga, så se till att du får ett externt tangentbord.

Blogging / Word

Jag skulle rekommendera webbhotell, men chansen är att dina nära och kära redan har det om de bloggar. Så i stället innehåller den här listan verktyg eller tjänster som jag älskar.

Sucuri

Sucuri är en malwareövervakning och rengöringstjänst. Tänk på det som ADT-säkerhet för webbplatsen eller bloggen.Jag använder det personligen på alla mina webbplatser. Jag kommer inte att borra dig med en lista med anledningar till varför du ska använda Sucuri. Du kan bara läsa mitt inlägg: 5 Anledningar till varför vi använder Sucuri för att förbättra vår WordPress-säkerhet.

Gravity Forms

Gravity Forms är en gåva som alla bloggare skulle lära sig att uppskatta. Det är en fullformad formhanterings plugin som erbjuder dra och släpp gränssnitt, avancerade meddelanden, lead capture, betalningar och mycket mer. Detta sparar mig så mycket tid och frustration när det gäller att skapa former. Jag älskar absolut det här pluginet.

Använd Gravity Forms-kupongen för WPBeginner-användare för att få extra 25% rabatt.

SlideDeck

SlideDeck är mitt insticksprogram när det gäller skjutreglage. Jag använder den på alla mina webbplatser som jag skapar. Den har en utvecklarversion samt pluginversionen för användare. Den har alla typer av bildformat. Vi har två hur man använder SlideDeck-artiklar på WPBeginner (del 1, del 2).

Använd vår SlideDeck kupong för att få 20% rabatt.

StudioPress Pro-Plus

Bloggar är en missbruk. När du startar en, kan du inte stanna där. Du skapar varandra efter varandra. För dem behöver du teman. StudioPress är mitt go-to-val för teman. Jag använder alltid Genesis-ramverket för att designa mina webbplatser. WPBeginner är också byggt med Genesis-ramverket. StudioPress har ett enstaka klubbmedlemskap som är känt som Pro-Plus. Det ger dig tillgång till varje tema som de gör (nu och i framtiden). Detta skulle vara ett utmärkt present att ge till någon bloggare som du vet.

Hämta StudioPress Pro-Plus-medlemskap

Det är lite dyrt, men det är kvalitet. Om du inte har råd med det, föreslår jag att du tittar på eleganta teman. De har snygga WordPress-teman.

Böcker

Jag försöker att lägga lite tid åt sidan för att läsa böcker som hjälper mig att bli en bättre bloggare, bättre designer och en mer kunnig person i allmänhet. Förutom de WordPress-böcker som vi rekommenderar på WPBeginner, här är några av mina favoriter för det här året:

Presentation Zen – Denna bok är en pärla för alla som ger presentationer. Jag vet att många bloggare gör webinars, eller de presenterar sig på bloggar. Detta är en MUST läsa bok. Jag tror att detta skulle göra en underbar gåva för alla som presenterar eller är intresserade av att presentera.

Ord som säljer – Jag använder den här boken som en samordnare för när jag försöker skriva en kopia för min målsidor. Jag tror att varje bloggare borde ha denna bok som referens.

Diverse

Så jag har några andra förslag som jag vet inte skulle passa i kategorierna ovan. Bloggare älskar alltid att träffas med folk de engagerar sig i med twitter eller i bloggkommentarer. Det bästa sättet att göra det är genom en konferens. En av de verkligen anmärkningsvärda presenten du kan ge till någon du älskar är ett konferenspass. Ja det här kan bli dyrt. Två av de konferenser som jag kommer att delta snart är BlogWorld Expo och Affiliate Summit West. De är båda i januari i Vegas. Jag är säker på att det skulle vara en bra present.

En annan sak som de flesta bloggare, designers och utvecklare älskar är kaffe. Köpa ett starbucks presentkort, eller något Keurig Coffee Maker eller Versimo av Starbucks skulle vara en bra present.

Jag vet att jag inte kunde ha listat allt här. Amazon har en bra elektronik gåva lista som du kan titta igenom. Om du inte kan tänka på något, fungerar ett presentkort alltid.

Jag hoppas att du hittade denna lista till hjälp. Om du har andra idéer, är du välkommen att lämna den i kommentarerna.

Titta pÄ videon: Walking Dead Season 5 Comic Con 2014 Preview

Like this post? Please share to your friends:
Kommentera

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: