👉 SĂ„ hĂ€r installerar du WordPress-plugins (YouTube Video)

SÄ hÀr snabbt raderar du bort raderade spam-kommentarer i WordPress

För någon som bara har börjat med WordPress, så snart du har valt ditt tema, är det nästa att göra en titt på plugins … i förberedelse, låt oss ta en titt på hur man laddar ner / laddar upp, installerar och aktiverar dem


Här är en snabb all-you-need-to-know-video – från vår nya YouTube-kanal:

Så här installerar du nya WordPress-plugins (rätt sätt):

– (notera: videokrediter till Topher DeRosia – skapare av HeroPress)

Videoutskrift:

Hej! Detta är Topher med jaredritchey. I den här videon ska vi titta på hur man installerar nya WordPress-plugins. Så låt oss få rätt till det. Det första vi behöver göra är att logga in på vår hemsida. Så vi lägger enkelt / inloggad i slutet av vår webbadress här och lägger sedan in vårt användarnamn och lösenord. Nu när vi är inloggade, kan vi gå till Plugins -> Add New i den vänstra adminraden. På den här sidan ger vi oss några förslag till plugins. Men det finns en specifik som jag letar efter, så i den här sökpluggarna ska jag skriva in Inaktivera kommentarer. Tänk nu ett ögonblick att jag har haft min sida upp en stund och jag har fått synpunkter på ett antal inlägg men bestämde mig för att de bara inte är värda det och jag vill stänga av dem överallt men jag don Jag vill inte gå till varje inlägg och göra det. Med denna plugin kan jag göra allt på en gång för dem alla. Så jag klickar på installera nu, och nu är det installerat. Men det gör inte någonting än. Först måste jag aktivera det, så nu klickar jag på aktivera. Nu är denna plugin installerad och körd. Du kan se överst att det finns någon konfiguration att göra och vissa plugins kommer att göra det och vissa kommer inte att göra det. Nu har jag visat dig hur du installerar ett plugin från molnet men nu vill jag visa dig hur du installerar ett plugin som du har laddat ner och det kan bero på att du köpte det eller en vän gav den till dig eller kanske du skrev det själv. Vi kunde gå tillbaka till vänster nav och klicka på lägg till nytt igen eller högst upp på denna sida är en annan tillägg ny knapp. De båda gör exakt samma sak, så jag klickar på den här. Nu överst finns en uppladdningsknappen. Vi klickar på det, och vi presenteras med ett gränssnitt för att ladda upp en zip-fil. Och här är min zip-fil och jag klickar nu på installationen. Precis som med det andra gränssnittet, bara för att jag har installerat det betyder inte att det är aktivt än. Här är vår aktivera plugin-knappen och jag klickar på det. Nu har vi ett plugin som gör att vi kan duplicera inlägg med en enda knapptryckning. Låt oss granska processen riktigt snabbt. När du installerar från webben måste vi först logga in på / inloggning. Då går vi till Plugins -> Add New, Sök efter plugin-modulen du vill ha, klicka på Installera nu och klicka sedan på Aktivera och just det är ditt plugin installerat. Men om du har köpt din plug-in, och du har en zip-fil eller skrivit den själv eller något liknande så är processen liknande. Du loggar in på din webbplats, går till Plugins -> Add New men sedan högst upp på Upload Plug-in. Då laddar du upp din fil och klickar sedan på Aktivera. Det är allt som behövs för att installera WordPress-plugins. Om du vill läsa ett blogginlägg om detta ämne, kolla beskrivningsfältet under den här videon för en länk till jaredritchey där det finns en utmärkt artikel om den. Om du vill lära dig mer om WordPress kolla in jaredritchey.com.

Visa fler videoklipp …

Något att lägga till?

Titta pÄ videon: Vecka 9

Like this post? Please share to your friends:
Kommentera

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: