👉 Framgångsrika bloggare gör vad andra inte villiga att (Keynote)

Uppmärksamhet! Denna bok kommer att tjäna pengar (bokrecension)

Som ni visste att jag skulle delta i Affiliate Summit West 2012. En av mina favoritmöten var den avslutande nyckeln till min vän Jeremy Schoemaker aka Shoemoney. Jeremy delade sin historia om hur han gick från att vara i skuld av tusentals dollar för att göra en 8-siffrig onlineinkomst genom hans blogg och andra internetföretag. Han gav mig en rop ut i hans huvudnyckel för vår kostnadsfria WordPress Setup-idé

Detta var Jeremys 50: e tal och han skulle enligt honom vara den sista. Jag var i Jeremys första keynote som han gav på Izeafest 2008. Denna presentation var mycket insiktsfull och jag lärde mig definitivt några väldigt viktiga lektioner. Några av dem är redan implementerade i min affärsmodell, som jag är glad för.

Lektion # 1: Om du vill bli framgångsrik måste du göra vad andra (dina konkurrenter) inte är villiga att.

Ofta är människor rädda för att anpassa nya saker. De vet inte om det kommer att vara bra för sin verksamhet. Oavsett om det här är en ny social media-teknik eller en ny affärsstrategi. Det är den som tar den risk som får maximal belöning. Visst finns det risk för skada eller förlust, men du kan beräkna det. Som några säger: Om du inte är först, så är du senast.

Lektion # 2: Underskatt inte någon!

Jeremy brukade vara ganska tjock i närheten av 400 pund. Han tyckte om en tjej i gymnasiet som avvisade honom efter att ha manipulerat Jeremy till att ge sina presenter och sådant. Tja år senare, nu är Jeremy inte lika fet och super rik. Hon skickade honom ett mail som bad honom om tips och idéer för att tjäna pengar på nätet. Vilken anledning finns det för Jeremy att hjälpa henne? Jag tror inte att jag skulle! Bottom line: Döm inte boken genom deras omslag. Underskatta aldrig någon. Så vad händer om någon är ny i branschen. De kan mycket väl hamna på toppen. Respektera dem alltid.

Lektion # 3: Återbetalning är en B ** ch

Flickvännen till hans slutade att bli bruten och en ensamstående mamma. Nu vill hon att Jeremy ska hjälpa henne när hon skruvas honom av pengar i gymnasiet. Tja om det igen. Bottenlinjen behandlar andra som du vill bli behandlad.

Dessa tre lektioner kan verkligen ändra din affärsmodell om du gör dem rätt. Jag hade tur att bli inbjuden av de goda människor på @Po_st till en middag med Jeremy Schoemaker och John Chow. Jag måste lära mig mycket mer om honom om djupet i dessa tre lektioner.

Titta på videon: Montering av isolerstrumpa

Like this post? Please share to your friends:
Kommentera

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: