👉 Denna mĂ„nads CSS-Tricks poll: Betydelsen av sociala delningsknappar

Vad Àr webbhotell?

Jag är en stor fan av Chris Coyier (som en gynnsam kille) och CSS-Tricks och i synnerhet som de undersökningar som Chris regelbundet utför i sidofältet på sin blogg (notera: för en snabb bild av tidigare omröstningar kolla in den dedikerade poll arkivsidan ). Bortsett från att CSS-Tricks har en publik som är tillräckligt stor (över tre miljoner sidvisningar per månad) för att förmodligen associera en rimlig grad av mening med resultaten, är det självklart de frågor som gör dessa undersökningar så intressanta. * Chris framlägger – och speciellt denna månads fråga är, enligt min mening, en av de mest fascinerande och insiktsfulla hittills …

Undersökningen:

Det här beskriver bäst hur jag delar länkar på mina sociala medier:

  • Jag delar normalt bara sidor som har delade knappar.
  • Jag använder inte någonsin delningsknappar. Jag delar mitt eget sätt.
  • Jag kan gå någonstans.

Resultaten:

Resultaten är ännu inte slutliga (röstningen är fortfarande på gång – rösta själv?) Men jag trodde ärligt att de flesta skulle vara för lat för att dela innehåll på sidor som inte visar sociala delningsknappar. enligt undersökningen hittills kunde jag dock inte vara mer fel:

Än så länge en hel del 60% (5 305 personer) sa att jag aldrig använder delningsknappar. Jag delar mitt eget sätt ", 32% (2819 personer) sa "jag kan gå ändå", och bara 8% (762 personer) sa att "jag delar normalt bara sidor som har dela knappar"!

Fantastiskt (åtminstone åtminstone)!

… som sagt, resultatet av en sådan undersökning löper alltid risken att visa resultat som istället för att representera den allmänna befolkningen, representerar endast en viss folkmassa: vilket är i det här fallet naturligtvis de som läser CSS-Tricks …

Vad tror du? Är det säkert att generalisera med dessa resultat?

* Ibland lite humoristisk, ibland allvarligare …

Om du inte redan har det, gå vidare till CSS-Tricks och ta en titt / rösta!

Titta pÄ videon: Vad Àr ett webbhotell eller en domÀn?

Like this post? Please share to your friends:
Kommentera

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: