👉 WordPress 3.3.1 - SĂ€kerhet och underhĂ„ll Frigör [Uppgradera nu]

VÄr nya produkt: OptinMonster kommer snart (fÄ tidig Ätkomst)

När jag vaknade idag såg jag ett meddelande på min instrumentpanel och bad mig uppgradera. Som alltid tittade jag på vad det är. Visat ut att igår kväll släppte WordPress-teamet en säkerhets- och underhållsuppdatering. WordPress 3.3.1 är här, och vi uppmanar dig att uppgradera dina webbplatser. Den här underhållsutgåvan åtgärdar 15 problem med WordPress 3.3, samt en åtgärd för en sårbarhet på intern webbplats som påverkar version 3.3.

Är du en av de nyfikna som vill veta vad som förändrats? Kolla in changelog.

Jag kommer att hålla det kort och enkelt.

Uppgradera nu

Titta pĂ„ videon: SNEAK PEAK PÅ VÅRA NYA PRODUKTER. VLOGG 44

Like this post? Please share to your friends:
Kommentera

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: