👉 Hur man skapar en flytande sidobar-widget i WordPress

WordPress 3.1.1 Released – Uppdatera nu

>

Ett flytande element som stannar på sidan av din skärm är mer sannolikt att få användarens uppmärksamhet över ett statiskt objekt. Du kan lägga ditt viktigaste innehåll där, som din e-postlista. I den här artikeln kommer jag att visa dig hur du skapar en flytande sidofält-widget i WordPress.

Jag börjar med att installera och aktivera Q2W3 Fixed Widget-plugin. När plugin har aktiverats kan jag gå in Utseende »Widgets hitta den widget som jag vill göra klibbig på min sida. På alla mina widgets kommer det nu att finnas en kryssruta med titeln Fast widget Jag måste kontrollera det och spara sedan ändringarna.

Varje widget där den här rutan är markerad kommer nu att flyta på sidan av skärmen även när en användare rullar ner. För vissa människor som räcker men om du vill ställa in dina flytande widgets eller ge dem egna anpassade ID kan du redigera inställningarna under Utseende & raquo Fixed Widget Options.

Oavsett om du letar efter att öka antalet klick på en länk eller försöker få en punkt över jag hoppas det här pluginet hjälper dig att få lite kontroll över dina widgets.

Om du gillade den här artikeln, gå sedan med på ThemeLab på Twitter och Google+.

Titta på videon: Så skriver du till Siri

Like this post? Please share to your friends:
Kommentera

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: